torstai 26. maaliskuuta 2015

(20-26.3) Arkea Fuerteventuralla

Hola!

Edellinen viikon loppupäivät sujuivat normaalina arkena eli toimistolla ja kotona ollessa. Mainosten suunnittelua aloitellessa ja vaihto-oppilaiden venereissun julistetta korjaillessa.

Yhden asian on huomannut erityisen hyvin täällä. Näin teknisenä aikana ihminen tuntee itsensä hyvin orvoksi ilman nettiyhteyttä, joka on kyllä melko surullista. Vaikka ei nyt puhuttaisikaan somesta tai muusta ajanvietteestä, niin nykyään ei oikeastaan mitään voi tehdä ilman internet-yhteyttä. Saat sähköpostiliitteitä työtä varten, mitäs teet kun ei yhteydet toimi. Noh ehkä se tekee ihan hyvääkin totutella olemaan ilman kokoaikaista nettiyhteyttä.

Viikko alkoi tapaamisella DestinyHome-yrityksen kanssa. Hommana olisikin kuvata remontoitavien asuntojen kehitystä, kunhan on aurinkoinen sää. Sitä ei ihme kyllä ole viikkoon ollut, vaan vettä on satanut ja ollut pilvistä. Kuulemma harvinaista täälläpäin, mutta Suomeen tottuneena ei tuo pilvisyys niin ihmetytä. Pilvisyyden takia myöskin toinen valokuvausprojekti on jummannut paikallaan, mutta ensi viikolla varmaan pääsee kuvaamaan kovemmalla tahdilla.

Purjevenevuokraajan mainokset etenee pikkuhiljaa kunhan saa inspiraation rullailemaan. 3D auttaa kummasti siihen, että näkee mainokset ''oikeassa'' valaistuksessa ja ympäristössä, joten voi helpommin välttää ongelmat joita tulee, kun koneen näytöllä suunnittelee isomman koon mainoksia.

Huominen jatkuu samoissa merkeissä eli mainosta suunnitellessa ja sitten olisikin viikonloppu ja vaihto-oppilaiden laivareissu edessä. Ensi viikkoon! Adios!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti