perjantai 20. maaliskuuta 2015

(16-19.3) Purjeveneitä ja mainoksia.

Suomalaisia vaihto-oppilaita, purjevenevuokraamon mainoksia ja vesisadetta. Siitä on alkuviikko koostunut.

Tänne lähtiessä ajattelin, että varmasti ainutlaatuinen tilaisuus päästä Suomesta Fuerteventuralle työssäoppimaan. Se mielikuva on karissut aika vahvasti, kun suomalaisia näkee täällä enemmän kuin muualta tulleita. Viikonloppuna näin viisi uutta suomalaista työssäoppijaa ja sanonta: "maailma on pieni paikka" tuli todistettua jälleen kerran todeksi, kun Riihimäen Hyriasta harjoitteluun tullut jätkä tuli morjenstamaan, kun oltiin oltu samalla ulkomaanvaihto-kurssilla.

Kahden viikon auringonpaisteen aikana ajattelin myös, että mahtaako täällä sataa vettä melkeinpä koskaan. No nyt on pari päivää tullut vettä ja se on jopa ihan mukavaa vaihtelua, tulee jostain syystä kotimaan kelit mieleen. Tuuli on ollut jatkuvasti kova ja vesisateen aikana ei ulkona ilman hupparia pystynyt olemaan.


Noh säästä höpöttelystä takaisin työntekoon!

Maanantaina oli tapaaminen paikallisen Tindaya tv-yhtiön ja Toya Velarde-nimisen graafisen alan yrityksen kanssa. Tv-yhtiö olisi kiinnostunut työskentelemään meidän kanssa. Itse en ole niin kiinnostunut video-projekteista, mutta en ainahan voi oppia uutta, joten otan työtä vastaan kun sitä tulee.

Toya Velarde on ehdottomasti kiinnostavin yritys ja itselle sopiva, koska työnkuvana olisi graafinen suunnittelija. Toyalta tulikin heti tiistaina ensimmäinen toimeksianto. Työnä olisi suunnitella purje- ja kalastusvenevuokraamolle lipunmyyntikojun mainokset. Logo oli valmiiksi suunniteltu, joten siitä ei tarvitse stressailla ja myyntikojun mainokset on mieleinen homma. Kun ulkoasu on suunniteltu valmiiksi ja vuokraamo on remontoinut purjeveneen, käymme purjehtimassa merellä ja samalla reissulla on tarkoitus ottaa valokuvat mainoksia varten.

Tälläiseen lipunmyyntikojuun mainokset tekeillä

Keskiviikko oli vähän kehnompi päivä työn kannalta, koska toimistolta oli nettiyhteys poikki. Tuntuu että aina kun täällä on pilvisempi päivä niin netti- ja puhelinyhteydet pätkii. Vähän kehnommassa jamassa yhteydet kuin Suomessa. Sain kuitenkin tehtyä vaihto-oppilaiden venereissulle mainoksen, joten päivä ei mennyt kuitenkaan hukkaan. Tänään torstaina aamupäivä on mennyt blogia kirjoitellessa ja sähköposteja lähettäessä. Nyt onkin sopiva hetki kahvitauolle, Adios!













3 kommenttia:

  1. Eikö tämä Toya Velarde yritys ollut se yritys, johon teidän piti alunperin mennä?
    Onko kuvia tekemästäsi mainoksesta? Jos on niin laita kuva blogiin. Tällä hetkellä Suomessa on todella huono keli. Räntää on satanut koko päivän. Näin ne ilmat myös Suomessa vaihtelee.

    VastaaPoista
  2. Eikö tämä Toya Velarde yritys ollut se yritys, johon teidän piti alunperin mennä?
    Onko kuvia tekemästäsi mainoksesta? Jos on niin laita kuva blogiin. Tällä hetkellä Suomessa on todella huono keli. Räntää on satanut koko päivän. Näin ne ilmat myös Suomessa vaihtelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sama yritys ja se tässä vähän huvittavaa onkin. Kuitenkin oli tosi hyvä että päästiin sinne työskentelemään. Laitan kuvat sitten kun saan ihan valmiit mainokset tehtyä. Tein mainosten tyylin valmiiksi, mutta käydään erillisellä reissulla kuvaamassa veneet vesillä ja sitten pääsen viimeistelemään mainokset.

      Poista