tiistai 17. maaliskuuta 2015

(9-13.3) Työskentelyä ja tapaamisia

Hola!

Aloitettiin toimistolla käsittelemään viikonlopun aikana ottamia kuvia ja videoita. Tajusimmekin viikonloppuna kuvatessa, että ensimmäinen kerta, kun melkein pilkkopimeässä kuvaa. Valokuvat oli kuitenkin yllättävän onnistuneita haastavasta valaistuksesta huolimatta, mutta videosta ei ollut käytettävää materiaalia juuri ollenkaan.



Toimistolla työskentelyn lisäksi yritimme saada asuntomme internet-asiaa etenemään ja itse yritin saada selkoa paikallisen Vodafone-puhelinliittymän toiminnasta. Kyseessä on brittiläinen puhelinliittymä-yritys, mutta yllättäen täällä saarella, jolla on äärettömän paljon brittituristeja, ei kuitenkaan liikkeessä myyjät osaa englantia juuri ollenkaan. Paikallisessa lähikaupassakin myyjä osaa paremmin englantia. Sain lopulta kuitenkin selville numeron josta saa palvelua englanniksi ja puhelinliittymä toimii nyt mainiosti.

Ruokapaikat ja kahvilat alkaa olemaan tuttuja ja vähän sivummassakin olevia liikkeitä alkaa jo löytämään ja usein niissä tuotteet ovatkin huomattavasti halvempia kuin turistien suosimalla pääkadulla sijaitsevissa liikkeissä. Rannan tuntumassa olevat paikat ovatkin yleensä huomattavasti kalliimpia. Paikallisesta Da Uli-ruokapaikasta saa Suomen hintoihin verrattuna todella edullista ja maittavaa ruokaa, kuten pastoja, lasagnea, kalaa ja kanaa.

Loppuviikosta kävimme palaverissa DestinyHome- nimisessä yrityksessä. Kyseessä on asunnonvälitys- ja vuokraukseen keskittynyt yritys, joka tarvitsisi viidestä asunnosta esittelyvideon. Yllätyimme iloisesti kerrankin, kun kaksikin työntekijää osasi sujuvasti englantia, vaikka etukäteen kerrottiin että paikalla olisi vastassa pelkästään espanjaa puhuvia. Kuvauskalustoa ei yrityksellä ole, mutta uskomme että saamme työn hoidettua Juhon järjestelmäkameralla. Seuraavalla viikolla sovimme tarkemmin päivistä jolloin menemme kuvaamaan ensimmäistä asuntoa.




Seuraavaan viikkoo, adiós!


1 kommentti:

  1. Hyvältä kuulostaa ja hienoa, että töitä on. Ja heti kun on valmista videoo julkaistavaksi niin laittakaa linkki, mistä esittely videota vois katsoa.

    VastaaPoista