torstai 9. huhtikuuta 2015

(30.3-9.4) Reissailua, lomapäiviä ja hyvää palautetta.

Hola amigos! 

Tämä lause taitaa olla aika tuttu blogeissa mutta täytyypä se sanoa: onpas vierähtänyt aikaa viime kirjoituksesta! Pääsiäisloma yllätti täysin ja ilman kämpän nettiyhteyttä blogin kirjoitus on
viivästynyt. Mutta eikun asiaan! 


28.3 oli järjestetty vaihto-oppilaille reissu läheiselle Isla de Lobos- saarelle ja reissua varten tein julisteen aiemmin. Saari oli ihan mukava kiertää vaikka nähtävää ei paljon ollutkaan... kiviä lukuunottamatta.


Aamulla oli pilvistä ja fiksuna suomalaisena en tietenkää laittanut aurinkorasvaa ja päivällä auringon paistaessa niska onnistui kärähtämään. Ruskettuupahan ainakin siitä kohdin. Onnistunut ja mukava reissu kuitenkin omalta osalta. 



  Seuraavan viikon alussa jatkoin venemainosten väsäilyä ja niissä merkeissä alkuviikko menikin pääosin. Sitten pääsiäisloma yllätti, en muistanut ollenkaan että on jotain vapaapäiviäkin tulossa..

Pääsiäsloma meni pääosin vain lomaillessa, rentoutuessa ja uusiin suomalaisiin vaihto-oppilaisiin tutustuessa ja heille paikkoja näyttäessä. Ainiin maalattiinhan me pääsiäismuniakin! 



Tänne onkin saapunut 10 suomalaista lisää viikon sisään, joten ei enää ainakaan ole harvinaisuus törmätä kadulla johonkuhun suomalaiseen, vaikkei se hirveän vaikeaa ollut aikasemminkaan. Uudet 10 suomalaista asuvat kylläkin samassa asunnossa, joka on iso, mutta ei kuitenkaan harmita yhtään että on oma kahden hengen asunto, jonka alakerrassa muuten sijaitsee autokorjaamo. Ei kellaria. Autokorjaamo.  


Kuluvalla viikolla lähetin Toyalle venemainoksia ja kysyin mielipidettä. Suomessa työskennellessä on tottunut että mikään työ ei menee suoraan ensimmäisellä kerralla läpi vaan aina tarvitsee jotain korjailla tai muuttaa. Vastaus olikin yllättävä koska Toya kiitteli ja kehui työn laatua sanoi odottaneensa huonompaa jälkeä. Toisaalta eipä Toya missään vaiheessa nähnyt mitään työnäytteitäkään, joten pelot ymmärtää paremmin kuin hyvin.


 Aloin myös päivittämään Education & Mobilityn Welcome Pack-lehtistä uuteen uskoon, eli vaihtamaan muutamia tekstejä ja lisäämään uusia kuvia, jotka kävimme aiemmin ottamassa. 

Muissa töissä ei olla hirveästi edetty, koska videokuvaa varten puuttuu vielä kuvauskalustoa jota tarvittaisiin. Mutta onneksi täälläpäin ei ihan kamalaa stressiä hommista pidetä.  

Vapaa-ajalla olen ehtinyt kokeilemaan skeittaustakin ensimmäistä kertaa elämässäni ja se tuntuukin ihan mukavalta tavalta liikkua paikasta toiseen. Katsotaan sitä temppuilua sitten hyvin paljon myöhemmin. Tässä kuitenkin muutamia kuvia jotka auringonlaskun aikaan kaveri onnistui nappaamaan. 





Olen miettinyt jonkinlaista kulttuurishokki ja corralejoinfo-blogitekstiä. Täytyykin jossain vaiheessa tehdä kunnon yhteenveto millaista täällä nyt onkaan Suomeen verrattuna. 

Päivittelen taas blogia, kun tulee uutta kirjoiteltavaa. Adios! 
 



 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti