keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen viikko Fuerteventuralla!

Nettiä ei ennen tätä hetkeä ole ollut käytettävissä kunnolla, joten blogin aloittaminen on viivästynyt viikolla. Tässä kuitenkin lyhyt esittely reissun alkuvaiheista.



Saavuttiin lentojen vaihtumisen jälkeen Fuerteventuralle onnistuneesti 28.2 ja samana iltana päästiin taksilla asunnolle Corralejoon. Asunto on kävelymatkan päässä kaikesta, tilava ja varmasti voittaa soluasunnot helposti. Yksi kaupungin suosituimmista kahviloista sijaitsee viiden metrin päässä ulko-ovesta, joten aamukahviakaan ei tarvitse kaukaa etsiä.
Kaupunki on sopivan kokoinen ja kaikkialle pääsee kävelemällä, joten paikkoja on mukava kierrellä ja piipahtaa vaikka joka päivä eri kahvilassa tai ruokapaikassa.



Ensimmäisellä viikolla oli tapaamisia yritysten henkilöiden kanssa ja keskustelua miten tultaisiin työskentelemään. Yritysten pomot ovat mukavia ja osaavat riittävän hyvin englantia, ettei viittomakieltä tarvitse käyttää. Varsinkin vaihto-oppilasfirma Education & Mobilityn pomo Itziar osaa asiansa ja hoitaa asiat meidän ja firmojen välillä hyvin.

 Viikonlopulle tuli valo- ja videokuvauskeikka Volcanic Eventsin järjestämään tapahtumaan Bounty Disco nimisessä yökerhossa. Tapahtuma oli onnistunut kaikinpuolin, väkeä oli paljon ja musiikki hyvää. Valo- ja videokuvaus oli erityisen haastavaa huonon valaistuksen vuoksi, mutta käytettävää materiaalia saatiin hyvin kasaan.



2 kommenttia:

  1. Tervehdys, hienoa, että pääsitte perille.
    Sanoit, että kuvasitte ensimmäisen keikan yökerhossa. Olisi mukava tietää millainen kuvauskalusto yrityksellä on ja mihin tätä videomateriaalia tarvittiin. Tuletteko te editoimaan materiaalin? Entä valokuvat, löytyykö ne jostain sivuilta?
    Fuerteventuran nettiyhteydestä sen verran, että netti toimii siellä huonosti.
    Millainen sää siellä on? Täällä Suomessa on nyt epätavallisen lämmintä ja aurinkoista. Toivottavasti siellä voi jo pukeutua kesävaatteisiin. Tsemppiä ja hyvää alkavaa työviikkoa molemmille.

    VastaaPoista
  2. Huomasin vasta nyt nämä kommentit tai että täällä ylipäätään tulee teksteihin kommentteja, joten vastailen todellakin myöhässä. Pääasiassa käytetty Juhon järkkäriä ja Volcanicilla on GoPro4, jota kuvauskeikalla käytettiin. Oli kuitenkin aivan liian pimeää joten videomateriaalista ei ollut mihinkään. Valokuvat ei tällähetkellä löydy vielä mistään sivulta.

    VastaaPoista