tiistai 21. huhtikuuta 2015

(17-21.4) Maatalousmessut, surfausta ja huonoa säätä.

Hello!

Viimeviikon perjantaina oltiin TindayaTV:n kanssa maatalousmessuilla ja tsekkailtiin miten he hoitavat kuvauskeikkoja. Juho kyllä pääsi jo tositoimiin, mutta itse tyydyin mieluummin oppimaan katselemalla. Messuilla oli juustokilpailut, juustomaistiaisia, myynnissä mausteita, leivoksia ja montaa muuta osteltavaa.

Juustotuomarointia

Myös eläimiä oli näytillä yllättävän paljon ja eniten yllätti että pieniä kananpoikasia, kilpikonnia ja lintuja oli myynnissä hyvinkin halpaan hintaan. Joka toisella muksulla olikin elävä kananpoika mukana laatikossa ja se ei todellakaan omaan järkeen käynyt.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Perjantaina vuokrattiin myös auto ja surfauskamat viikoksi neljän hengen porukalla, joten nyt on helpompi liikkua paikasta toiseen. Lauantaina käytiinkin surfaamassa tai ainakin opettelemassa sitä ja ei se kyllä helppoa ole, eikä myöskään mitenkään kevyttä liikuntaa, vaikka siltä näyttääkin.

 Ranta @ El Cotillo

Auton lastausta surfauksen jälkeen.

Kun kuitenkin vielä vasta harjoittelee, niin se on enemmänkin aallokossa kamppailua kuin surfausta. Hauskaa puuhaa joka tapauksessa. Surfausreissulta tullessa nähtiin todella kesyjä maaoravia, annettiin niille purtavaa, vettä ja samalla valokuvailtiin.

 North Coast @ Corralejo

Žana, vaihto-oppilas Sloveniasta & kesyt kurret

Viikonlopun toisella rantareissulla kuulin ehkä hienoimman kommentin ikinä ja kai se melkein jo pitää jonkinlaisena kohteliaisuutena ottaa, kun puhutaan ruskettumisesta ja Žanan kaveri Sloveniasta sanoo: "but for real you are most whitest man I have ever seen in the world!".. se siitä ruskettumisesta seitsemän viikon jälkeen.

Uusi viikko lähti käyntiin huonossa säässä ja laivakuvausreissu on siirtynyt jo pariin kertaan huonon sään vuoksi. Nyt odotellaankin tietoa päästäänkö huomenna kenties kuvaamaan vai pitääkö odottaa pidempäänkin parempia kelejä. Sama ongelma estää valokuvauksen Volcanic Eventille. Vapaa-ajalla on kuitenkin kokoajan jotain tekemistä ja urheilua, joten en pistä pahaksi että muutamia hiljaisempiakin työpäiviä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti